Kerti konditerem

2016-06-10 10:12:19

Rohanó világunkban nagyon nehéz magunkra időt fordítanunk. Munka, család, házimunka és egyéb teendőink mellett szigorú időbeosztásra van szükségünk, hogy magunkkal is tudjuk törődni. Egészségünkért a legtöbbet a rendszeres testmozgással tehetünk. Kitartó konditerembe járás során sokunknak eszébe juthat, hogy mi lenne, ha létrehoznánk saját, személyre szabott termünket az otthonunkban, melynek rengeteg előnye van: sosincs teltház, nem kell a gépekre várni, rugalmasan, a nap bármely szakában látogatható, nem kell közlekedéssel, dugóban üléssel hasztalan időt töltenünk és gyermekeink felügyeletét sem kell megoldanunk.

Miután eldöntöttük, hogy saját, otthoni konditermet szeretnénk, jön a legfontosabb kérdés, hova tegyük? Két lehetőségünk van: vagy házunkban szabadítunk fel egy kis helyet neki, vagy egy külön építményt helyezünk el a kertbe. Utóbbira tökéletes megoldás egy prémium kerti faház, mellyel nem csak megoldjuk problémánkat, hanem egy látványos elemmel is bővítjük otthonunkat. Elhelyezésénél érdemes ügyelni a kilátás kérdésére: mire szeretnénk rálátni mondjuk futás közben? A szép virágainkra, kutyáinkra vagy esetleg a gyerekekre miközben a kertben játszanak? Kiváló például a medence mellé elhelyezni (úszással is kiegészíthetjük nap edzéstervünket), természetesen rálátással a vízre, melynek látványa nem csak megnyugtat, de a jól megérdemelt jutalomként is kecsegtethet a fárasztó edzés után.

Kerti faházunk alaprajzi elrendezésénél végig kell gondolnunk, mit is szeretnénk elhelyezni konditermünkben: milyen és mekkora gépeket, zuhanyzót, wc-t, szaunát, esetleg egy kisebb tárolót is a kerti bútoroknak? Mi az a méret, ami még léptékében beleillik kertünkbe? Mindenképpen érdemes nagy üvegfelületekkel megtervezni faházunkat, ezáltal tudjuk megteremteni a kapcsolatot a külső és a belső tér között, és nem kell a négy falat bámulnunk biciklizés közben. Színében, tetőformájában, tetőfedésében pedig érdemes valamilyen szinten illeszkedni meglévő családi házunkhoz. A végső eredmény érdekében

Weboldalunkon megnézheti kerti konditerem faházunkat:

http://premiumfahaz.hu/termek/juhar-kerti-fahaz/

Más alaprajzi elrendezéssel, tetőformával vagy színnel szeretné? Keressen minket bizalommal, mi megtervezzük Önnek kertjének és igényeinek tökéletesen megfelelő kerti faházát!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin