Rohanó világunkban egyre inkább elterjedtté válnak a gyorsan összeszerelhető, könnyűszerkezetes építmények, melyekkel hely és idő szűkében a lehető leggyorsabban bővítjük ki épített környezetünket. Azonban a kis faházak esetén is szükség van tudatosságra, hiszen igen nagy jelentőséggel bírnak: befolyásolják környezetünket.

Fontosnak tartjuk ezeknek a kisebb épületeknek az igényes, építészeti értéket és minőséget tükröző kivitelezését, mellyel az új igényeket a kor elvárásainak megfelelően elégítjük ki. Nem tömegtermékeket szeretnénk létrehozni, hanem egyedi, az adott környezetbe illeszkedő faházakat, melyek nem szükséges rosszként jelennek meg, hanem az építészet tudatosságát hirdetik.

Fiatal, kreatív tervező és kivitelező csapatunkkal segítjük Önt álmai megvalósításában, legyen szó kiemelkedő esztétikai színvonalat képviselő kerti faházáról vagy akár kompakt nyaralójáról.

Számunkra az a legfontosabb, hogy a termékek, melyeket megtervezünk, kivitelezünk és átadunk, nagy örömet okozzanak leendő tulajdonosának. Ezek a faházak rengeteg funkciót ölthetnek magukra: tároló, garázs, szauna, kerti zuhanyzó, konditerem, tároló, iroda, műterem, hobbiszoba, vendégszoba, tárgyaló vagy nyaraló. Legyen szó funkcióról, mely kiszorult családi házunkból, vagy újonnan felmerültről. Faházainkkal nem csak egy elkerített, fedett teret kap, hanem egy melegséget, nyugalmat, harmóniát árasztó letisztult faházat, mely kertjének ékessége lesz.

shutterstock_273322694_2

A megfelelő faház kiválasztásban típusterveink lesznek segítségükre, melyeket egyéni elképzelései, igényei szerint át is alakítunk Önnek, vagy teljesen újat tervezünk. Látványtervek készítésével segítünk elképzelni jövendőbeli faházát a tervezési folyamat során, melyet akár pár óra alatt megépítünk kertjében. A faházak terén nagy tapasztalattal és ismerettel rendelkező kreatív csapatunk garantálja a szakszerű és minőségi munkát.

shutterstock_237302122_2